Náhodná hláška

sobota 21. července 2012

Měl jsem pár napádů, ale nic s nima...

Někdy je taková ta chvilka na měkko, jindy je to co ve společným životě s parnerkou nebo partnerem a ještě snad i něco na vrch!

picture will come!
read more...
Chvilka na měkko je moment, ve kterém je střízlivá osoba schopná mluvit upřímně. A člověk si někdy připustí i nápady, které by se jinak nestihly zrodit. Jedním z nich následující idea o začínajícím partnerském vztahu.
On přišel trochu unavený domů a ona už seděla v křesle u televize. On slyšel z obýváků televizní noviny a ona slyšela zabouchnutí dveří a cinkot klíčů... Pozdravili se a on si pověsil kabát na věšák, v koupelně si umyl ruce a šel si do kuchyně udělat malou a zdravou večeři. Ona o jeho zdravé výživě dost zapochybovala když z kuchyně ucítila kávu. Přišel za ní se středně velkým talířkem plným plátků chleba, sýrů, zeleniny, šunky, másla v jedné a kávou v druhé ruce. Sedl si do druhého křesla, nejdřív si namazal a obložil chleba a až pak začal vnímat puštěnou televizi. Nechal na talíři plátek sýra a malý kousek másla a napil se příjemně horké kávy. Podíval se na ni a když se na něj ani během deseti vteřin nepodívala řekl: "Víš... Myslím, že bychom měli být trochu víc aktivní... Jako spolu...", ona udělala obličej který předcházel buď šoku nebo úlevě a on pokračoval: "Máme to mezi sebou moc hezké, ale poslední dobou jsme spolu nikde nebyli, do ničeho se spolu nepustili a nic spolu neudělali..." Nadechl se a vrhl na ni nejistý tázavý pohled. Její tvář se po chvíli uvažování rozjasnila, naprosto souhlasila s tím co řekl jen jí netrklo že by s tím mohla něco udělat takhle, i přes to, že jsou na stejné vlně. Trochu ji to překvapilo a tak řekla trochu zaraženě: "No jasně! A napadá tě něco?". On se pousmál a vyslovil návrh: "Víš... Už dlouho si pohrávám s myšlenkou naučit se psát všema deseti. Ne že bych psal pomalu, ale myslím, že to má větší potenciál než můj styl: 'Stydlivý klavírník' co si o tom myslíš ty?". Ona s lehce překvapeným odpověděla: " No dobře, proč ne, dám si to to do CVčka..."...


huh... may continue later... y/n? _

Žádné komentáře:

Okomentovat